Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Naturkind

Naturkind laver de eneste GOTS-certificerede barnevogne og klapvogne - det naturlige valg

Velkommen til Naturkind, det dedikerede østrigske firma, der sætter en ære i at skabe økologiske barnevogne og tilbehør uden skadelige kemikalier.

Hos Naturkind er intet overladt til tilfældighederne - alt skal være perfekt og af højeste kvalitet i rene og naturlige materialer. Deres vogne er helt geniale og gennemtænkte. 

Naturkind er dedikeret til at levere produkter, der ikke kun er sikre og komfortable for dit barn, men også skaber en positiv indvirkning på miljøet. Med deres omfattende certificeringer og bæredygtige fremstillingsprocesser kan du være tryg ved at vælge Naturkind som din partner til barnevogne og klapvogne.

  • Naturkind's barnevogn er enestående inden for miljøvenlighed, økologi og bæredygtighed. De skiller sig ud som de eneste producenter, der tager det fulde ansvar med økologiske tekstiler, vandbaseret lak og bæredygtig produktion.
  • Naturkind er certificeret af IVN, en organisation dedikeret til miljø og bæredygtighed for både dyr og mennesker, samt GOTS, den mest strenge økologiske certificering af tekstiler. Alle deres produkter fremstilles på deres egen fabrik i Østrig.
  • Sikkerheden er i top, da alle barnevogne og klapvogne er testet og godkendt af den tyske TÜV. Desuden er alt kork testet for tungmetaller, og Naturkinds korkleverandør har opnået ECO-certificering.
  • For at sikre yderligere miljøvenlighed er al metallak vandbaseret og kommer fra EU. Plastikdele er også testet og fri for phthalater og PAH (polycykliske aromatiske hydrokarboner).

Ingen af Naturkinds produkter indeholder flammehæmmere, skadelige kemikalier eller formaldehyd. Du kan være helt sikker på, dit barn vil være trygt omgivet af naturlige materialer. 

Giv dit barn den bedste start og vælg en Naturkind barnevogn - et lille stykke Østrig, der bringer naturlig glæde og tryghed ind i dit liv hvorend I måtte gå hen. Vælg kvalitet, vælg bæredygtighed, vælg Naturkind.

Udvalgte kategorier

Naturkind går utroligt meget op i bæredygtighed og derfor er alle deres materialer nøje udvalg. 

Naturkind er den eneste barnevognsproducent i verden, der er GOTS-certificeret. Dette er et internationalt anerkendt kvalitetsstempel for forarbejdning af økologiske fibre. Fra råmaterialet til det færdige produkt skal der overholdes maksimale økologiske og sociale standarder. Det garanterer, at din baby ikke kommer i kontakt med pesticider, giftige farvestoffer eller allergifremkaldende kemikalier.

Det er også meget vigtigt, at dit barn ligger korrekt fra starten og senere også når det sidder. En lige liggende overflade, en kvalitetsmæssig madras og en høj rygstøtte - Naturkind barnevogne opfylder alle disse standarder.

Økologisk bomuld

Naturkind stoler på bomuld fra certificeret økologisk dyrkning. Hvorfor? For dem er det afgørende, at råmaterialet ikke indeholder farlige pesticider. Men det stopper ikke her: De ønsker landbrugsjord, der forbliver frugtbar på lang sigt, og landmænd, der får en fair betaling for deres arbejde.

Økologisk uld

Det bløde og lækre jomfruuld fra Naturkind kommer fra Styria, Østrig og selvfølgelig fra kontrolleret økologisk dyrehold. Den naturlige fiber er det perfekte fyldemateriale, da det både luner og køler grundet dens fantastiske temperaturregulerende egenskaber. Dermed kan dit barn komme af med varmen og ikke overopheder.

Kokoslatex

I Naturkind barnevognen ligger dit barn på en madras af kokoslatex. Den har en god støttende effekt på babyens følsomme rygsøjle. Madrasser er lavet af kokosfibre og naturlig latex. Latexen udvindes fra gummitræets latex og har desuden en antibakteriel virkning.

Kork

Formet kork giver sikker og fremragende ergonomisk siddekomfort. Kork er super let, meget fleksibelt og uovertruffen med hensyn til dets økologiske balance. Råmaterialet stammer fra barken af kork-egetræet. Træerne tager ikke skade, fordi barken kun bliver skrællet af. Kork er også nemt at genanvende.

Træ

Der er træelementer integreret i Naturkind barnevognene. Det er poppeltræ. Poppeltræer er den hurtigst voksende træart og tilhører løvtræsslekten. Poppeltræet kommer fra østrigske skove. Det bliver skåret til den rigtige størrelse for i Øvre Østrig og bliver derefter bearbejdet til det rette design.

Pels

Alle Naturkind pelsprodukter garves af et traditionelt tyrolsk firma. Som en af de sidste østrigske garverier behandler de skindene ved hjælp af en miljøvenlig og fri for forurenende stoffer metode: ved hjælp af majskerner. Vores Naturkind skind er fri for giftstoffer og tungmetaller.