⭐️ Landets største udvalg af moderne stofbleer 👶🏻 Hurtig levering 🚛 Personlig rådgivning ⭐️


Puppi merino uld cover - onesize PLUS SIO - trykknapper - ocean treasures

Puppi merino uld cover - onesize PLUS SIO - trykknapper - ocean treasures
Din pris:
Pris ved 1 Stk 259,00
❤︎ 9-17 kg
❤︎ Puppi
❤︎ Merino uld

Fragtpriser

Den billige29 kr
Den hurtige49 kr
Hent selvGratis
Klik her for at læse de gængse spørgsmål og svar vedr. stofbleer

Bløde, åndbare og tætte 

Her får du en 100% åndbar AI2 løsning. Petit Lulu's SIO indlæg passer i selve coveret, hvor der er en knap foran og en knap bagi til at fæstne indlægget. 

Der følger ikke noget indlæg med dette cover. 


Blebukserne passer også til alle typer af formsyede bleer, indlæg samt prefolds og kan sagtens bruges til dette formål også. 

Uldblebukser ånder 100% og er helt tætte - især når de får lov at blive lidt nussede, da væde får ulden til at filte og derved blive endnu tættere.  

De er i en lækker blød fast merino uld flannel. 

 

Faconsyede og med trykknapper
Puppi uldblebukser lukkes foran med trykknapper, som kan knappes ind over hinanden, hvis man har et meget smalt barn. De har en blød elastik ved benene, så de slutter godt til. 

Syningerne og knapperne er nøje udvalgt til selve mønsteret på stoffet. 

Foran er der to lodrette knapper, der giver 4 størrelser, og dermed passer blecoveret fra ca 9-17 kg. Måske lidt før, er min vurdering. 

 

Vask og lanolinbehandling
Uldblebukserne tåler vask ved 30°c, men bør ikke vaskes ofte - og jeg anbefaler håndvask. Bruger du maskinen, så vælg lav centrifuge. Da både chok i temperatur og hurtige bevægelser ødelægger dem. 

Har du brug for at rense dem, fx efter sygdom, kan du koge dem langsomt op i en gryde. Undgå omrøring. Uld kan sagtens tåle høje temperature, hvis de bare udsættes for det gradvist og ikke pludseligt. Så lad dem være i vandet fra starten af.

Du kan med fordel behandle uldblebukser med lanolin - så holder de sig rene og pæne længe. Lanolinen har den virkning at den nedbryder bakterier og lugt, så de ikke skal vaskes så ofte.

Du kan mærke om dine uldblebukser trænger til vask ved at de begynder at lugte - og synes du ikke længere de holder ordentlig tæt kan du give dem en lanolin-behandling.

Læs om hvordan du giver dine blebukser en god og nem lanolinbehandling her. Du kan også bruge Ulrich's uld imprægnering. Den er meget nem, og ofte tilstrækkelig. Men den faste lanolin giver mere fedt til bukserne. 

Alt det med uldens gode egenskaber og hvordan man plejer dem, kan du læse mere om her!

  • 100% merino uld