⭐️ Landets største udvalg af moderne stofbleer 👶🏻 Hurtig levering 🚛 Personlig rådgivning ⭐️


Puppi merino uld cover - onesize - trykknapper - forest flower

Puppi merino uld cover - onesize - trykknapper - forest flower
Puppi merino uld cover - onesize - trykknapper - forest flower
Puppi merino uld cover - onesize - trykknapper - forest flower
Puppi merino uld cover - onesize - trykknapper - forest flower
Puppi merino uld cover - onesize - trykknapper - mythical galleon
Din pris:
Pris ved 1 Stk 249,00
❤︎ 6-15 kg
❤︎ Puppi
❤︎ Merino uld

Fragtpriser

Den billige29 kr
Den hurtige49 kr
Hent selvGratis
Klik her for at læse de gængse spørgsmål og svar vedr. stofbleer

Bløde, åndbare og tætte 
Blebukserne passer til alle typer af formsyede bleer, indlæg samt prefolds og de er specielt gode til natten p.g.a. åndbarheden.

Uldblebukser ånder 100% og er helt tætte - især når de får lov at blive lidt nussede, da væde får ulden til at filte og derved blive endnu tættere.  

 

Faconsyede og med velcro 
Puppi uldblebukser lukkes foran med velcro og har en blød elastik ved benene, så de slutter godt til. Inden i siden er der et stykke af den bløde velcro til når coveret skal vaskes. 

Syningerne og knapperne er nøje udvalgt til selve mønsteret på stoffet. 

Foran er der to lodrette knapper, der giver 4 størrelser, og dermed passer blecoveret fra ca 6-15 kg. Måske lidt før, er min vurdering. 

 

 

Vask og lanolinbehandling
Uldblebukserne tåler vask ved 30°c, men bør ikke vaskes ofte - og jeg anbefaler håndvask. Bruger du maskinen, så vælg lav centrifuge. Da både chok i temperatur og hurtige bevægelser ødelægger dem. 

Har du brug for at rense dem, fx efter sygdom, kan du koge dem langsomt op i en gryde. Undgå omrøring. Uld kan sagtens tåle høje temperature, hvis de bare udsættes for det gradvist og ikke pludseligt. Så lad dem være i vandet fra starten af.

Du kan med fordel behandle uldblebukser med lanolin - så holder de sig rene og pæne længe. Lanolinen har den virkning at den nedbryder bakterier og lugt, så de ikke skal vaskes så ofte.

Du kan mærke om dine uldblebukser trænger til vask ved at de begynder at lugte - og synes du ikke længere de holder ordentlig tæt kan du give dem en lanolin-behandling.

Læs om hvordan du giver dine blebukser en god og nem lanolinbehandling her. Du kan også bruge Ulrich's uld imprægnering. Den er meget nem, og ofte tilstrækkelig. Men den faste lanolin giver mere fedt til bukserne. 

Alt det med uldens gode egenskaber og hvordan man plejer dem, kan du læse mere om her!

  • 100% merino uld

Anmeldelser

Fået 5/5 stjerner, baseret på 1 kundeanmeldelse.


Anmeldelse af Sarah A
Den. 18-06-2021

5 stjerner ud af 5

"Det her er det bedste cover vi nogensinde har haft. Jeg bruger det kun med indlæg, ingen bindinger eller overskydende stof. Det er genialt og kan bruges både dag og nat. Hvis jeg ikke havde bleer liggende fra min første datter, så havde jeg købt en bunke af dem her og så var det det eneste jeg havde brugt.
Jeg synes størrelserne er lidt off. Min datter er kun 2 mdr. (og godt nok rimelig stor af sig, men ikke så stor), men er for længst vokset ud af newborn og passer bedre onesize end onesize mini.
Eneste minus (som jeg dog synes er et minimalt problem, mens min mand synes det er frygteligt irriterende) er at de ikke kan kyles i en spand og vaskes ved 60 grader når spanden er fuld, men i stedet skal skylles med det samme hvis der er babybæ på. "