Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Ud og hjem

Til hjemmet – når du vil belaste miljøet mindst muligt

Vil du gerne gøre dit for at skabe et bæredygtigt hjem? Bæredygtighed er mange ting, og der er mange små ting i hverdagen, der kan være med til at gøre en forskel. Ikke mindst når du vasker tøj, og når du går i køkkenet for at kokkerere.

Hos Ko og Ko kan du købe flere bæredygtige produkter til hverdagsbrug i hjemmet. Tag et kig på udvalget af bæredygtige børster, sæber, køkkengrej, service og meget andet her på siden. En ting er sikkert: Alt, hvad du finder her, er produceret med bæredygtig i højsædet på den ene eller anden måde.

Så kan du vaske tøj og gå i køkkenet med god samvittighed.

Udvalgte kategorier

Er du på udkig efter en miljøvenlig tandbørste eller miljøvenlige rengøringsmidler?

Hos Ko og Ko er jeg stor fan af bæredygtige produkter. Det være sig alt fra økologisk vaskemiddel og miljøvenlige tandbørster til bæredygtige rengøringsmidler og genanvendeligt service.

Og jeg vil gerne gøre det nemt for dig at få fingrene i alle de skønne produkter, som du kan bruge i dit hjem for at passe bedre på miljøet og for at udsætte dig selv og din familie for så lidt kemi som muligt.

Tag et kig her i min webshop, og se alle de skønne bæredygtige produkter, som du kan købe her hos mig.

Miljøvenlig tøjvask: Når du gerne vil holde din samvittighed ren

Når du vasker tøj, kan du gøre meget for at gøre det på en bæredygtig måde. Du kan eksempelvis sørge for at fylde maskinen op hver gang og hænge tøjet til tørre på snoren uden for i stedet for at putte det i tørretumbleren. Du kan også vælge at bruge miljøvenligt vaskemiddel.

Hos Ko og Ko forhandler jeg økologisk vaskemiddel. De forskellige former for bæredygtigt vaskemiddel, som du finder her på siden, er fremstillet uden farve, parfume eller konserveringsmidler.

Det er skånsomt for miljøet, når du vasker tøj med økologisk og miljøvenligt vaskemiddel. Og så er det også en måde at passe bedre på dig selv og din familie.

Det er de små ting, der tæller: Køb en miljøvenlig drikkedunk og madkasse

Har du selv madpakke med i tasken hver dag? Eller sender du madpakker med dine børn i skole? Med en miljøvenlig drikkedunk og miljøvenlig madkasse kan du vide dig sikker på, at du tilbyder dine børn det absolut bedste.

Alt det bæredygtige køkkengrej her på siden er fremstillet uden nogen som helst form for kemi eller skadelige stoffer, og så har køkkengrej i stål også den fordel, at det praktisk talt er umuligt at slide op.

Service til at tage med på farten, der kan bruges igen og igen

Har du tit mad med på farten? Når du tager familien med i skoven eller mødes med en veninde til en frokost ude i det fri, er det nemt at tage engangsservice med. Det er bare ikke særlig godt for miljøet.

Hos Ko og Ko finder du service til at tage med på farten, som du kan bruge flere gange. Tag et kig på det miljøvenlige bambusbestik eller den komposterbare kaffekop, der er som skabt til at holde på varmen og til at blive sat i opvaskemaskinen, når du kommer hjem.

Du kan sagtens spise mad, du har med på farten, med god samvittighed ved at anvende bæredygtigt service.