Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Wombat & Co

Wombat & Co. London:

Wombat & Co. London blev grundlagt i 2015 af en gruppe venner med forskellige baggrunde inden for babybæring og modebranchen.

Designet af mødre til mødre, er deres mål at designe og producere praktiske, fleksible og stilfulde jakker, der varer fra graviditet til dit barn er klar til at klare sig selv. Deres jakker er beregnet til graviditet, men også til livet generelt!

De er bevidste om vigtigheden af et bæredygtigt miljø og promoverer derfor bæredygtige materialer af høj kvalitet for at beskytte natur og dyreliv. De ønsker at nå så mange familier som muligt ved at tilbyde en praktisk og overkommelig løsning.

Alsidige og praktiske jakker:

Alle deres graviditets- og babybærende jakker og frakker er egnede til graviditet, babybæring foran, babybæring bagpå, tandem bæring og normal brug. De er derfor en god investering, da de kan bæres i mange år.

Deres produkter passer generelt godt til både mødre og fædre. De bliver ofte spurgt om stil og hvilken frakke der er bedst for fædre. Alle deres babybærende frakker er også egnede til graviditet og babybæring, og de tillader alle tandem bæring, hvis du køber en ekstra panel.

Bære- og graviditetsjakker til mødre:

WALLABY: Deres bedst sælgende graviditets- og babybærende frakke år efter år. En vinterfrakke, der er designet til at være tilgængelig for alle. WALLABY er den ultimative komfortable og praktiske babybærende frakke. Den er testet til -15°C, kan maskinvaskes og er meget tilpasningsdygtig. WALLABY tilbyder beskyttelse mod vejret for dig og dit barn under babybæring.

KOWARI: Den ultimative fleksibilitet, Kowari kombinerer en aftagelig, let dun inderjakke med en vandtæt regnfrakke udenpå til helårs komfort. Kowari støtter dig under graviditet, babybæring foran, babybæring bagpå og kan, ved at fjerne den let-aftagelige panel, bruges til daglig brug. Kowari kan også tilpasses til tandem babybæring med en ekstra panel. Kowari er jakken til alle årstiderne.

NUMBAT GO: En let jakke til de milde vintre eller kolde forår og somre. NUMBAT GO omdannes til en lille taske, som du kan bære med den medfølgende rem. En 4-i-1 forårs-/sommerfrakke, der følger med dig overalt! NUMBAT GO tillader 4-i-1 brug: graviditet, babybæring foran, babybæring bagpå og normal brug. Den kan foldes til formen af en lille skuldertaske, så du kan lægge den i din babybletaske eller smide den under barnevognen, bare i tilfælde af at det bliver køligt.

WOMBAT SHELL: En helårs graviditets- og babybærende softshell jakke. Designet til at modstå elementerne og er ideel til udendørs brug. WOMBAT SHELL beskytter mod kulde, mens den åndbare stof forhindrer overophedning. Den kan bruges 4-i-1: under graviditet, babybæring foran, babybæring bagpå og som en normal jakke.

KOALA: Mød den nyeste tilføjelse til Wombat & Co. Londons familie; en dunfjer parka, der sikrer, at du og din lille altid holder varmen, både under graviditeten og når du bærer dit barn. Ligesom alle deres vinterfrakker, er KOALA en 4-i-1 babybærende parka. Dette betyder, at du kan bruge den, når du er gravid, når du bærer dit barn foran, når du bærer dit barn på ryggen, og når du ikke længere bærer dit barn, er det en smuk vinterparker. KOALA er unisex. 

Bærejakker til fædre:

KOALA: Mød den nyeste tilføjelse til Wombat & Co. Londons familie; en dunfjer parka, der sikrer, at du og din lille altid holder varmen, både under graviditeten og når du bærer dit barn. Ligesom alle deres vinterfrakker, er KOALA en 4-i-1 babybærende parka. Dette betyder, at du kan bruge den, når du er gravid, når du bærer dit barn foran, når du bærer dit barn på ryggen, og når du ikke længere bærer dit barn, er det en smuk vinterparker. KOALA er unisex. 

BANDICOOT: En babybærende parka designet specielt til fædre, der gør det trendy at bære deres små. Denne kan bestilles hjem ved ønske. Skriv en mail på kontakt@koogko.dk. 

Udvalgte kategorier