Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Blümchen pull-up trainingpants (vandætte underbukser)

Pull-up cover med strækbare snipper som barnet nemt kan tage af og på

Blümchen har lavet et super genialt pull-up cover med strækbare snipper, som er perfekt til barnet der ikke vil ligge ned og have ble på. Coveret er lavet som en lommeble med åbning bagtil og er foret med staydry (awj) der giver en kølig og tør fornemmelse mod barnets hud - det samme som du kender det fra en sports T-shirt. 

Brug som ble eller træningsunderbuks

Coveret kommer for sig selv, så du putter bare det indlæg i lommen som passer til dit barn. Du kan derfor både bruge den som en ble med mere sug, eller som en træningsunderbuks med mindre sug.

Bruger du coveret com ble, kan jeg anbefale prefold fra Little Lambprefold fra Elskbar eller prefold (SMALL eller LARGE) fra Blümchen i enten twill eller birdseye og eventuelt kombineret med hamp booster fra Weecare

Bruger du coveret som underbuks med lidt sug, kan jeg anbefale et af de prefolds fra Blümchen i enten twill eller birdseye i størrelse SMALL. 

Justerbar i talje og ben

De strækbare snipper gør at coveret er super behageligt for dit barn af have på, men også at barnet selv vil være i stand til at trække coveret op og ned. Det er også muligt at regulere længden rundt om taljen, ved at knappe i den ønskede bredde. 

Der er bløde elastikker i ben og i ryggen, der giver en god pasform uden at hæmme bevægelserne. Der er to brede, elastiske stofstykker på siderne, der gør det nemt at trække bukserne op og ned. Foran er der yderligere trykknapper, der tillader en justering af længden, hvilket gør dem velegnede til børn fra 5-15 kg.

Coveret kommer uden indlæg, så det skal du huske at købe ved siden af. 

Coveret kan også sagtens bruges som badeble.