Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Easygrow

Easygrow er en norsk virksomhed, har et bredt udvalg af produkter, herunder ammepuder, soveposer, køreposer og tilbehør. De er alle fremstillet af økologiske materialer, fri for skadelige kemikalier og produceret på en ansvarlig og miljøvenlig måde.

Easygrow er kendt for deres innovative og funktionelle design, der er udviklet med fokus på at skabe de bedste betingelser for børns komfort og trivsel.

De er især kendt for deres køreposer, som er lavet af OEKO-TEX® 100 certifierede tekstiler som er belagt med BIONIC-FINISH®ECO, der giver vandsøjletryk på hele 3000 mm. Du kan derfor være helt tryg ved, at dit barn er varmt og omgivet af sikre materialer. 

Virksomheden blev grundlagt af Marianne og Andreas Olimb, som ønskede at skabe et bæredygtig og miljøvenlig alternativ til de traditionelle babyprodukter på markedet og som opfyldte deres egne personlige behov. En af Easygrows vigtigste værdier er at bidrage til at skabe en mere bæredygtig verden ved at fremstille produkter, der er holdbare og kan genbruges af flere generationer.

Udvalgte kategorier