Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Easygrow air inlay - klapvogn

Air inlay til klapvognen fra Easygrow er geniale og praktiske om sommeren for optimal komfort til dit barn

Oplever du, at dit barn bliver fugtig på ryggen under de varme sommerdage? Med Easygrow Air Inlay kan du give dit barn et sundt og komfortabelt miljø i klapvognen. Dette air inlay har en svalende effekt og kan med fordel anvendes sammen med Cool Pad for endnu bedre resultat.

Easygrow Air Inlay er et universelt underlag til klapvogne, der er designet med luftig air mesh skum. Det skaber en behagelig og sund atmosfære for dit barn. Især på varme sommerdage er inlayet med sin svalende effekt en ideel løsning.

Udover at tilbyde komfort til dit barn, kan Easygrow Air Inlay også give klapvognen et friskt pust med sine fine farver. Samtidig beskytter det vognen mod snavs og forlænger dens levetid.

Vedligeholdelsen af Air Inlay er enkel, da det nemt kan vaskes. Inlayet kan kombineres med Cool Pad for at opnå den ultimative komfort og køling.

Easygrow Air Inlay er også tilgængelig til autostole, så du kan give dit barn den samme komfort og luftighed under bilkørslen.

Med Easygrow Air Inlay kan du sikre, at dit barn nyder en behagelig og kølig oplevelse i klapvognen. Det luftige perforerede skum og air mesh-materialet sikrer god åndbarhed. Inlayet er designet til at passe til klapvogne med 5-punktssele og kan nemt maskinvaskes ved 40 grader. Det er en praktisk og stilfuld løsning til at opgradere din klapvogn og skabe en behagelig oplevelse for dit barn.