Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Easygrow Lyng Kørepose (autostol)

Easygrow Lyng Car Seat køreposen er specielt designet til at sikre, at dit barn har en behagelig og sikker tur i autostolen. Denne kørepose er ideel til dig, der søger en lettere løsning til forår, sommer og tidligt efterår. Lyng køreposen er åndbar, samtidig med at den er vindtæt og vandafvisende, så dit barn holdes varmt og tørt. Materialerne er bløde og skånsomme mod barnets hud, så køreturen bliver så komfortabel som muligt.

Lyng køreposen er fremstillet af genanvendt polyester på ydersiden og økologisk bambusviskose på indersiden. Da køreposen holder dit barn varmt, er det ikke nødvendigt med tykt overtøj, og selerne kan derfor sidde tættere på kroppen, hvilket er vigtigt for sikkerheden. Hvis dit barn skulle blive for varmt, kan køreposens sider nemt foldes ud og væk fra barnet uden at fjerne selerne eller tage dit barn ud af autostolen.

Lyng Car Seat køreposen har en non-lock lynlås, så du hurtigt og nemt kan åbne den, når det er nødvendigt at tage dit barn ud af køreposen. Samlet set er Lyng køreposen en praktisk og behagelig løsning, der kan give dit barn en tryg og komfortabel køretur i autostolen.