Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Easygrow Norse Kørepose

Easygrow HOOD Norse er en førsteklasses kørepose til vinteren med et stærkt yderstof af polyester og en luksuriøs inderfor af økologisk bomuld, der er GOTS-certificeret. Den er fyldt med højkvalitets dun med en 80/20 dun/fjer-fyldningsgrad, der er både ventilerende og varmeisolerende. Den er produceret i overensstemmelse med OEKO-TEX® Standard 100 (18.HCN.38944) og er imprægneret med Bionic Finish ECO. HOOD Norse er vindtæt med et vandsøjletryk på 3000 mm og en åndbarhed på 3000 g/m2/24 timer.

Hætten kan snøres fra tre forskellige punkter; øverst og på hver side, hvilket giver mulighed for at lukke tæt omkring barnets hoved og forhindre vind, sne eller regn i at trænge ind i posen. Den er perfekt til aktive familier og passer til alle slags barnevogne og klapvogne med 5-punktssele, der passer til selehullerne på posen.

Uld i ryggen er en værdifuld egenskab både på kolde vinterdage og mildere efterårsdage. Uld har den fantastiske egenskab, at den kan regulere varmen, så den holder barnet varmt, når det er koldt, og køligt, når det er varmt. Med forlængelsesdelen bliver HOOD Norse hele 130 cm og er dermed blandt de længste køreposer på markedet.

HOOD Norse kan bruges sammen med Easygrow bæreplade.

Ingen produkter fundet