⚡️Hurtig levering - 1-2 dage 🚛 Personlig rådgivning ⭐️ Landets største udvalg af moderne stofbleer 👶🏻


Imse Vimse AI2 - snowland - inkl 1 økologisk bomuldsindlæg

-20%
Imse vimse AI2
Imse vimse AI2
Imse vimse AI2
Imse vimse AI2
Imse vimse AI2
Imse vimse AI2
Imse vimse AI2
Din pris:

Før 239,00

Pris ved 1 Stk 191,20
❤ Imse Vimse
❤ AI2 = mindre vask
❤ Onesize

Fragtpriser

Pakkeshop39 kr
Omdelt49 kr
Klik her for at læse de gængse spørgsmål og svar vedr. stofbleer

Superlækker, smal, velsugende, fin og fleksibel
Mange tillægsord på en gang - men ganske velfortjent. Imse Vimses AI2 bleer er virkelig überlækker. Den er smal mellem benene og har en rigtig fin pasform til de allerfleste babyer.

Den kan blive ret lang i det, hvilket gør at den fint dækker de første 2-2½ års stofblebrug eller fra ca 4-16 kg. I forhold til andre tilsvarende stofbleer er den endda en smule længere/højere end de fleste.

Foran kan den knappes med de lodrette knapper, S, M og L, så den passer til de små fra ca. 4 kg og til de store på 16 kg.  Derudover har den gode solide lækagebarrierer og er lukket med en forholdsvis smal velcro, der er godt kapslet ind, så den ikke risikerer at berøre og genere maveskindet.

 

Indlæggene er et kapitel for sig
Det medfølgende indlæg er i økologisk bomuld - en velsugende og blød jersey. At det er i jersey gør at den ikke så nemt bliver stiv.

AI2-bleen leveres med to indlæg i forskellig længde - du kan vælge at bruge dem begge eller nøjes med det ene. Det korte passer til bleen, når den er knappet sammen i str S - det længere passer til den når den er helt åben. De er kun knappet i i den ene ende, hvilket gør at de ikke bufler når du justerer størrelsen. 

Du kan også bruge dem sammen, men her lægge det lange indlæg dobbelt. 

I siderne på indlægget er der en let elastik, der hjælper til at holde på afføring.

 

Lækre gennemførte materialer
Selve blebuksen er en "lukket" PUL - d.v.s. at selve PUL-belægningen er indkapslet i polyester på begge side, så huden ikke kommer i direkte berøring med den vandtætte belægning. Et stort plus for mange - foruden at det gør belægningen mindre udsat i forhold til ridser og skrammer.

Bleindlæggene er i 100% økologisk bomuld.

 

Vask og vedligehold
Bleindlæggene vaskes hver gang - blebuksen kan holde til 3-5 skift hvis der ikke kommer afføring på. Det giver mindre vask og mindre slid på den vandtætte belægning der er den sarteste del af en stofble.

Bleindlæggene vaskes ved 60 grader og tåler tørretumbling ved lav varme. Blebukserne tåler også 60 grader med må ikke tørretumbles.

 

Her ser du alle stofbleerne fra ImseVimse

Anmeldelser

Fået 5/5 stjerner, baseret på 2 kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Laura D
Den. 16-06-2018

5 stjerner ud af 5

Anmeldelse af Ditte M
Den. 07-09-2017

5 stjerner ud af 5