⭐️ Landets største udvalg af moderne stofbleer 👶🏻 Hurtig levering 🚛 Personlig rådgivning ⭐️


Sonett

Her finder du et stort udvalg af Sonett midler til rengøring og vasktøj. Sonett er pioner inden for naturlige vaske og rengøringsmidler. Produkterne er økoloigiske og miljøvenlige. 

Sonett er et fantastisk naturligt mærke med skønne dufte

Alle produkter fra Sonett er økologiske og miljøvenlige. Dette betyder at produkterne fra Sonett er yderst skånsomme over for din hud. 

Ud over de er økologiske, er de også gode for miljøet, modsat meget andet vaske og rengøringsmiddel. Dette er de, da de er 100% bionedbrydelige og uden petrokemiske tensider, koncerveringsmidler eller syntetiske duft- og farvestoffer. 

Her er ingen enzymer eller blegemidler. Og alle olierne er 100% økologisk dyrket kvalitet. 

Alt er certificeret med mærket Ecocontrol. 

Sonett er ikke bare bæredygtigt på en forstand, men de finder også god arbejdskraft i camphill i Lehenhof, hvor 25 af de 90 ansatte er medarbejdere med specielle behov. 

Alle produkterne fra Sonett er ikke testet på dyr. 

 

Lidt mere nørdet viden om Sonett

For at fremme at det brugte vand får sine naturlige kvaliteter tilbage, anvender de balsamiske vaskemiddeltilsætninger, som er rytmisk bearbejdet efter såkaldte oloidprincip. I produktionen arbejder de med prosesvand som hvirvles rundt i 12 æggeformede glaskolber. 

 

Alle råstoffer er fra certificerede biodynamiske og økologisk planteavl

De anvender olivenolie, rapsolie, solsikkeolie, kokosolie og palmefedt, som kommer fra 100% certficeret økologisk dyrkede planter. 

 

Hvor er deres energikilder fra

Den ene halvdel af deres elektrisitet får de direkte fra deres eget lille vandkraftværk i umiddelbar nærhed af hvor der produceres, den anden halvdel får de fra Greenpeace Energy. Sammen med værkstederne i Camphill Lehenhoff driver de et fælles varmeværk med træflis.

 

Endvidere er Sonett certificeret med mærkningen Stop Climate Change. Dette er den højeste standard inden for omfattende analyse og vertificering af CO2 forbrug. Denne mærkning certificerer analysen af Sonett's CO2 forbrug og gennemsigtighed i forhold til alle processer, der udvikler CO2. Denne analyse viser at Sonett næsten ikke udvikler C02