🎄 Køber du julegaver hos Ko og Ko, så kan de byttes frem til 31/1-21. Skriv blot julegave i kommentarfeltet. 1-2 dages leveringstid 🎄


Blümchen stofbleer

En fin kvalitet til prisen, fylder ikke meget og suger godt
Et gedint østrigsk mærke med søde prints og en god kvalitet til meget rimelige penge.

Blümchen stofbleer har et stort udvalg i både lommebleer og bambusble, AI2covers og et bredt udvalg i lækre økologiske bleer i flere forskellige størrelser, med og uden knapper. De har et hav af indlæg og prefolds. 

Mere om Blümchen

Bag om dette blemærke er Erika, selv mor til to og grundlæggeren af alt hvad der står Blümchen på. 

Her er en oversigt over de forskellige produkter:

Formsyede bleer: Alle de formsyede bleer, på nær bambusbleen, er i økologisk bomuld med Oeko-tex certificering og efterhånden er de alle syet i Tyrkiet. 

Du finder formsyede bleer i størrelse XS, Small og Large og bleer i onesize.

Slim modellerne har elastikken ved benene syet ind i selve stoffet, og de almindelige har en overlocket kant, der slutter godt til ved de fyldige lårbasser. 

Lommebleerne: Lommebleerne med velcro er meget brugte i dagpleje/vuggestue. De kommer med indlæg men kan sagtens tilføres mere sug. 

Der er to slags lommebleer - med og uden bambus direkte mod huden. Det er kun bleen uden bambus der kommer med løse indlæg. 

AI2 bleerne: Hos Blümchen har AI2 bleerne velro i blebuksen og på indlæggene. De fåes med 3 slags indlæg. Både i økologisk bomuld slim og maxi, samt bambus. 

Trainingpants: Har du et barn der er på nippet til at smide bleen, kan det være en god måde, at få succes med bukser der gør, at det hele ikke sejler efter et uheld. Disse traingpants kan holde en fin lille tissetår, og de kan åbnes i begge sider, hvis der skulle være større uheld, så de er lette at få af. 

Blebukser: Du finder blebukser i 3 størrelser, Nyfødt, onesize og XL til de større børn. Er du ude efter blebukser uden lækagebarriere, ja så har Blümchen også lavet det. 

Indlæg og prefold:  Her er små og store indlæg i bambus, hamp og i økologisk bomuld. Prefolds'ne fåes i 3 størrelser - og med økologisk bomuldsfrotté, i bambustwill og i økologisk bomuldstwill.

Meget af Blümchen er blevet syet på gode anerkendte fabrikker i Kina, men Erika har efterhånden fået mere og mere sluset til Tyrkiet, for at være tættere på produktionen og forkorte fragttiden.